Velkommen til våre nettsider!

Introduksjon av kaldkursmaskin

Kaldbryggemaskinen er en slags mekanisk utstyr som brukes til å komprimere betong.Arbeidsprinsippet er å komprimere betongen ved å drive den mobile forskalingen gjennom den hydrauliske sylinderen.Kaldbryggemaskinen kan brukes til komprimering av betongfundamenter og bygging av betongbrygger i store bygg, store broer, fabrikkbygninger og flyplasser.Det er en kostnadseffektiv anleggsmaskin.I konstruksjon brukes kaldbryggemaskinen til komprimering av betongfundament, blandingskonstruksjon av betong og mørtel.Kaldbryggemaskinen brukes på store byggeplasser, noe som kan gjøre bygningskonstruksjonen i armert betong sterkere.Kaldebryggemaskiner brukes vanligvis til komprimeringsarbeid på betongfundamenter.

Bruk prosessen

1. Før du installerer kaldbryggemaskinen, kontroller alle deler av kaldbryggemaskinen for å sikre at alle deler er komplette.

2. Hell vann og sement i mikseren, start mikseren og rør, trykk deretter på startknappen for å få mikseren til å snu.

3. Når betongen og vannet blandes til ensartet betong, helles det i betongbeholderen til kaldbryggemaskinen for rulling.

4. Under valseprosessen bør spader og annet verktøy plasseres innenfor en viss avstand for å komprimere betongoverflaten.

Vedlikehold

1. Kaldbryggemaskinen bør inspiseres og vedlikeholdes regelmessig for å forhindre skader og løsnede ulike komponenter.En gang i uken, og må skiftes ut og vedlikeholdes i henhold til den spesifikke situasjonen.Sjekk en gang per skift og rutinesjekk en gang i måneden.

2. Under arbeidsprosessen til kaldbryggemaskinen bør egnet olje brukes for å kontrollere temperaturen på kaldbryggemaskinen.Vanligvis brukes diesel i det hydrauliske systemet og bensin brukes i smøresystemet og må skiftes ut med jevne mellomrom.

3. Arbeidsmiljøet til kaldbryggemaskinen er relativt tøft.Det kan skade den indre strukturen på grunn av forurensning og korrosjon.Derfor bør den kontrolleres og vedlikeholdes regelmessig for å forhindre at interne komponenter blir skadet eller korrodert og ubrukelige.

4. Under arbeidsprosessen bør boltene og mutrene skiftes på riktig måte.Om nødvendig bør noen tetninger på girkassen og sylinderen skiftes ut.Du må også være oppmerksom på sikkerheten ved demontering for å unngå skade på utstyr eller personskade.


Innleggstid: 28. februar 2023