Velkommen til våre nettsider!

Maskinvareindustrien går inn i intelligensens æra

Fremme utviklingen av kabinettet industrien i henhold til industrien innsidere, maskinvare tilbehør i den samlede verdien av kabinettet er ikke en høy andel, men i stor grad bestemme komforten ved bruk av kabinettet.De siste årene har forbrukere av hjemmelivskvalitet blitt høyere og høyere, noe som gir kabinettjernvareindustrien gir større boareal og utviklingsmuligheter.
"Intelligence er en viktig utviklingstrend for hjemmemaskinvare."Med automatiske dører begynte induksjonsbrytere, kortlåser, etc. å komme inn i folks liv, og ga de nødvendige forholdene for utvikling av hjemmeintelligens."Nå håper folk at livsstilen for den late mannen krever maskinvare mer og mer human og intelligent."Bruksraten for skapmaskinvare nådde 35%, så dette punktet i skapindustrien vil også være mer åpenbart.
Den utenlandske high-end skapsektoren har alltid vært i front av bransjen, med sin banebrytende elektroniske intelligente skuff, som oppnår en enkel utforming av skapet uten avtrekker, ved å trykke på en knapp.Bruk av nye dempe- og glideskinner, for å oppnå en sterk skapskuffbelastning, ingen tilbakeslag, ingen lekkasje, samtidig som de forlenger levetiden til dempe- og glideskinnene.Dette er et kraftigere bevis på at kabinettets maskinvare gradvis blir intelligent.
"Cabinet hardware tilbehør, utviklingen trenden av intelligens, til kabinettet industrien for å legge murstein og mørtel, maskinvare tilbehør også til det virkelige liv umulig å bringe muligheten."Industri innsidere sa at Kinas kabinett maskinvare foretak til å fortsette å bryte gjennom, sammen med trenden av krig, for å veilede sunn og bærekraftig utvikling av kabinettet industrien.
Skap maskinvareindustrien for å bygge en ledende merkevare kabinett maskinvare handler om den generelle kvaliteten på kabinettet, i utlandet, kvaliteten på maskinvare mer blitt et direkte grunnlag for å bedømme kvaliteten på kabinettet, men landet vårt har ikke vært nok oppmerksomhet til mange forbrukere.Årsaken til dette er at den kinesiske skapmaskinvareindustrien ikke har dannet en ekte følelse av lederskap.
Kabinettmaskinvarebedrifter må også jobbe hardt for å bygge merkevarer og styrke markedsføringen i det nasjonale markedet.Bare gjennom kontinuerlig leting for å finne retningen til industrien fremover.


Innleggstid: 19. mai 2023