Velkommen til våre nettsider!

Internasjonalisering av innenlandsk konkurranse

Domestiseringen av internasjonal konkurranse vil være unik for utviklingen av Kinas maskinvareindustri i de kommende årene

For det første vil Kinas posisjon som kjernen i maskinvareproduksjon over hele verden bli ytterligere konsolidert.

Med akselerasjonen av prosessen med Kinas integrering i det globale økonomiske miljøet og den raske økningen av den økonomiske realmakten, har Kina blitt den mest dynamiske økonomiske regionen i verden. Kinas økonomiske utstyr er relativt komplett, den industrielle fremgangen er relativt moden og produktivitetskostnadene er lave, med det resultat at den komparative fordelen til kjernen av verdens maskinvareproduksjon, maskinvareproduksjonsindustriens utadorienterte fremskrittsegenskaper markerer overflaten.

Forbedringen av kjerneposisjonen er først uttrykt i eksport av maskinvareprodukter i de siste årene i alle aspekter for å forbedre: de viktigste maskinvareprodukter eksportøkningen er høyere enn produksjonsøkningen, mer enn det innenlandske markedet salget øker rate; de viktigste maskinvare og elektriske produkter i alle aspekter av blomstringen, ikke bare elektriske Xing-verktøy, håndverktøy, konstruksjon hardware produkter, disse tradisjonelle eksporten av store produkter økte med en lang, og når andelen av eksporten av semi-store kjøkkenapparater og Eksportveksten for sanitetsprodukter i 2004 var også svært overfladisk. Det store markedet og tyngdekraftens kjerneposisjon vil ytterligere tiltrekke multinasjonale maskinvarebedrifter til å produsere kjernen i overføringen til Kina.

For det andre vil salgskanalene gjennomgå dyptgripende endringer, og konkurransen mellom kanalene vil bli mer og mer spent dag for dag.

På grunn av den innenlandske maskinvare kabinett produkter oversupply, kvalitetspress øker, markedsføring kanaler inn i en av de viktigste konkurransefaktorer, partene i kanalen av grip dag for dag mot spenning. På den ene siden, kjøkkenapparater produsenter å forbedre choke på detaljhandel terminal, og streber etter å miste salgsforbindelser, spare salgskostnader, slik at salgskanalen til retning av profesjonell fremgang, selskapets salg standard stil mot retning av en rekke markeder kan være passende samtidig. På den annen side har salgsbransjens utviklingsretning ført til stigende status for store husholdningsapparatkjeder, som har styrket grepet om bransjen og har vært med på og ført til priskonkurransen som en gang var dominert av produsentene. Store forhandlere er avhengige av deres enorme og brede markedsdekning, innsamlings- og kjøpsskala og kostnadsfordeler, i produktprising, betalingslevering og andre aspekter av produksjonsselskapets kvelertaksopplevelse vil bli styrket dag for dag.

Samtidig vil kravene til det internasjonale markedet for Kinas maskinvareprodukter også endre seg lag for lag, og det vil være høyere krav til kvaliteten på kinesiske produkter, emballasje og leveringstidsgrenser, til og med utvide lag for lag til produksjonsprosessen og utvikling av produkter, sammenføyning av produkter med miljøomsorg, energi og materielle ressurser, og menneskelig sosiale og kulturelle miljø.

For det tredje vil integreringen av innenlandske og utenlandske selskaper bli ytterligere akselerert.

Innenlandske maskinvare selskaper for å vokse sin egen reelle makt, raskere å utvide det internasjonale markedet, vil bli akselerert gjennom en rekke midler og utenlandske selskaper av integrering for å øke mengden av produktet bit, vekst av konkurranseevne. I den suksessive utvidelsen av USA, Østen og andre tradisjonelle sosiale markeder på samme tid, i det sørlige Øst-Asia, Midtøsten, Russland, Europa, Afrika, etc. vil også blomstre i alle aspekter.

Generelt vil Kinas maskinvareindustri fortsatt forlenge situasjonen med strukturell feilsøking, men den samme spesielle situasjonen fortsetter å avsløre noen lyspunkter. Situasjonen til de to polene til maskinvareselskapet vil intensivere, noe ubehagelig bør være markedskonkurransen til selskapets fusjon gjennom forskjellige kanaler ut av markedskonkurransen, og maskinvaregiganten vil gradvis overflaten.


Innleggstid: 28. april 2023